Skip to main content

Pronađite najbolju hidratantnu kremu za svoj tip kože

najbolja hidratantna krema

Traženje i odabir najbolje hidratantne kreme za lice prema tipu naše kože može izazvati mnoge nedoumice. Trebam li samo jednu kremu? Ili mi treba nekoliko vrsta? Trebam li odabrati hidratantnu kremu sa zaštitom od sunca za svakodnevnu upotrebu ili je bolje na dnevnu kremu nanijeti kremu za sunčanje? U kojoj dobi treba početi s korištenjem noćne kreme?

Stručnjaci znaju da je njegovana, hidratizirana koža ključna za održavanje naše kože zdravijom tijekom vremena (i za smanjenje znakova starenja) stoga su predvidjeli ova pitanja i potrebe osmislivši opcije koje odgovaraju vašoj rutini njege lica i specifičnim potrebama vašeg tipa kože.

Kako odabrati najbolju hidratantnu kremu za mene?

Neutrogenini stručnjaci za hidrataciju naglašavaju važnost procjene tipa kože i njezinih potreba kao prvi korak: Morate znati je li vaša koža suha, osjetljiva, normalna, mješovita, sklona aknama ili imate zrelu kožu.

Konvencionalne hidratantne kreme mogu biti masne i ostati na površini kože, stvarajući sloj koji je štiti kožu od gubitka vode, čineći je mekom. Iako pomažu u očuvanju vlage i štite kožu od vremenskih nepogoda, postoje modernije hidratantne kreme koje prodiru u kožu i dubinski hidratiziraju iznutra, držeći je elastičnom i sjajnom dulje.

Neutrogena® Hydro Boost linija ® osmišljena je kako bi pružila univerzalnu hidrataciju za različite tipove kože, pronađite najbolju hidratantnu kremu za svoju kožu!

Hidratantna krema za suhu ili osjetljivu kožu

Hydro Boost gel krema bez mirisa idealna je za suhu ili osjetljivu kožu, zahvaljujući svom intenzivnom njegujućem djelovanju za osjetljivu kožu.

Hidratantna krema za mješovitu kožu

Za mješovitu kožu ili kožu sklonu aknama, Hydro Boost vodeni gel dubinski vlaži bez ostavljanja tragova. Hidratantna krema opće namjene kao što je Hydro Boost može se koristiti i danju i noću, sve dok ujutro koristimo kremu za sunčanje sa SPF 15 ili po mogućnosti višim faktorom koju za početak dana nanosimo preko hidratantne kreme.

hidratantna_krema_za_mjesovitu_kozu.jpg

hidratantna krema za mjesovitu kozu

Ako vam je draža sveobuhvatna hidratantna krema, odlična za ona jutra kada imate malo vremena za spremanje, možete isprobati proizvode kao što je Neutrogena Hydro Boost Urban Protect Fluid za lice ® koji pružaju laganu hidrataciju i zaštitu u jednom praktičnom pakiranju.

Bez obzira na to koju hidratantnu kremu odaberete, morate imati na umu dvije stvari prilikom odlučivanja što vam je potrebno: dnevna hidratantna krema i krema za sunčanje služe za zaštitu vaše kože od ranih elemenata, a noćni joj tretmani pomažu da se oporavi od dehidracije i oštećenja koje neizbježno trpimo u svakodnevnom životu.

Neutrogena cara

Što je hijaluronska kiselina i koje su njezine dobrobiti za kožu ?

ten uscat

Suha koža lica: uzroci i tretiranje