Skip to main content

Neoglukozamin: Ujednačava tonus kože i čini kožu svjetlijom za tjedan dana

neoglukozamin

Što je neoglukozamin® ?

Do sada ste vjerojatno već čuli za AHA, PHA i hijaluronsku kiselinu. Vrijeme je za upoznavanje s najnovijim sastojkom za posvjetljivanje kože lica na tržištu. Neoglukozamin je vrhunski amino-šećer koji pomaže u obnavljanju i posvjetljivanju kože. Baš kao što hijaluronska kiselina pojačava hidrataciju, neoglukozamin pojačava sjaj kože. Za razliku od drugih posvjetljivača kože lica, neoglukozamin je gradivni element hijaluronske kiseline koja pomaže u obnovi kože pružajući joj svježiji i blistaviji ten.

Kako djeluje neoglukozamin?

Svakih 30 dana koža neprirodno gubi gornji sloj kože. To se naziva razgradnjom površinskih stanica. Ponekad ove stare kožne stanice „zaglave“ i tada vaš ten počinje izgledati umorno i bez sjaja. Što je zapravo umorna koža? Jednostavno rečeno, umorna je koža rezultat dehidracije, neujednačenog tona i teksture.

Kako bi riješio taj problem, neoglukozamin u borbi protiv umorne kože djeluje na zadovoljavanje triju ključnih potreba za posvjetljivanjem kože:

Obnavljanje površine: dokazano je da neoglukozamin pospješuje razgradnju površinskih stanica 10x brže od netretirane kože. Ubrzava proces obnove vaše kože pomažući starim stanicama u njihovom odvajanju.

Ujednačavanje tona kože

Kako bi pružio ujednačeniji ton i teksturu kože, neoglukozamin reducira pojavu tamnih mrlja smanjujući proizvodnju melanina za poboljšanje tonusa vaše kože.

Hidratizacija

Kao gradivni element hijaluronske kiseline, neoglukozamin ® je učinkovit u nadopunjavanju i hidrataciji stanica kože za blistav ten.

Osim toga, neoglukozamin pomaže i u prevenciji finih bora!

Najbolja rutina za svjetliju kožu

Uvjerite se sami kako neoglukozamin ® može otkriti svjetliju, ujednačeniju kožu u samo 1 tjedan s novim Neutrogena Bright Boostom. Ova višenamjenska kolekcija koristi moć neoglukozamina kako bi vaša koža bila hidratizirana dok istovremeno uklanja stare, umorne stanice kože. Saznajte kako možete uklopiti Bright Boost u svoj režim:

Bright Boost gel krema

Ubrzajte obnavljanje površinskih stanica kože s ovom laganom, hidratantnom kremom formuliranom s neoglukozaminom, PHA i AHA pilinzima. Nanesite ga dva puta dnevno na lice i vrat kako biste odmah otkrili blistavu i sjajniju kožu zdravog izgleda.

Bright Boost OBNAVLJAJUĆI serum

 Poboljšajte ton, teksturu i sjaj svoje kože ovim serumom  neoglukozamin om. Umasirajte 4 do 5 kapi dnevno u lice. Profesionalni savjet: kombinirajte s gel kremom za 3x veću snagu posvjetljivanja!

Bright Boost HIDRATANTNI GEL FLUID SPF 30

Izlaganje suncu jedan je od glavnih uzroka dehidrirane kože, neujednačenog tona i teksture. Kako biste održali ujednačeniji ten, prije izlaska na sunce, nanesite ovu kremu za sunčanje širokog spektra formuliranu sjemenkama Moringe, vitaminima C i E te neoglukozaminom.

Najbolje prakse:

Bright Boost siguran je za upotrebu i sadrži sastojke kao što su AHA, PHA i BHA, ali miješanje Bright Boosta s retinolom može smanjiti učinkovitost oba proizvoda. Ako u vašoj rutini njege lica koristite retinol, pokušajte naizmjenično koristiti ove proizvode.

Odgovaramo na sva Vaša pitanja o retinolu za kožu

Zašto je glicerin Vaš novi saveznik u borbi protiv suhe kože