Skip to main content

Ovaj će tretman protiv bora sve promijeniti

Ovaj će tretman protiv bora sve promijeniti

Kako se riješiti bora na licu 

Jeste li spremni slijediti rutinu njege kože koja Vam nudi nevjerojatne rezultate? Ovaj tretman za bore na bazi retinola djeluje brzo i omogućuje značajno smanjenje dinamičkih bora, kao i dubokih statičkih bora.

Riješite se bora slijedeći ova 3 jednostavna koraka za čišćenje, liječenje i hidrataciju kože. Vaša će koža u tren oka zablistati te izgledati mlađe i zdravije.

Čišćenje

Prvi korak sastoji se od pripreme kože za proces čišćenja. Savjetujemo Vam da koristite proizvod za čišćenje lica s mikropilingom koji nježno eliminira nečistoće,višak masti i ostale prljavštine, kako bi pripremio kožu za dobru apsorpciju retinola.

                                    

Tretiranje:

Drugi  korak ovoj rutini je tajno oružje protiv bora: Neutrogena® Cellular Boost De-Wrinkle koncentrirana dnevna krema protiv. Ovaj proizvod protiv bora s koncentriranim retinolom, čiji je učinak klinički dokazan, pomaže u smanjenju najdubljih i najtvrdokornijih  bora te  poboljšava tonus kože. Nanesite jednom dnevno na očišćenu kožu i lagano masirajte da bi rezultati bili vidljivi u samo tjedan dana.

Hidratacija:

Zahvaljujući Neutrogena® Cellular Boost De-ageing KREMA ZA DAN SPF 20, u trećem koraku ove rutine možete udvostručiti svoju snagu u borbi protiv bora. Nanesite količinu veličine zrna graška ove bogate hidratantne kreme na  dobro očišćeno lice i vrat te nježno umasirajte kako biste dovršili svoj tretman protiv bora.

Nadalje, možete ju kombinirati s Neutrogena® Cellular Boost De-ageing KREMA ZA NOĆ s HexinoITM formulom, kako biste potaknuli  prirodnu proizvodnju kolagena , elastina i vitamina C, koji će Vam pomoći u ispravljanju neujednačenog tona kože i u smanjivanju tamnih mrlja.

Neutrogena cara

Što je hijaluronska kiselina i koje su njezine dobrobiti za kožu ?

Zašto je glicerin Vaš novi saveznik u borbi protiv suhe kože

Beauty & Skincare Tips

Savjeti za ljepotu i njegu kože

Poboljšajte svoje rutine njege kože i ljepote sa savjetima stručnjaka.